Komentara: 23
Pregleda: 3744

Fudbal: Beočinci sa 2:0 slavili protiv Bačke

10.09.2017. u 10:34h
Izvor: Subotica.com
Bačka je doživela novi poraz. U 4. kolu Srpske lige, grupa "Vojvodina", Subotičani su na terenu kraj Somborske kapije izgubili od Cementa sa 2:0. Gosti su iskoristili dobru priliku i stekli prednost u prvom delu, a na startu nastavka je i udvostručili.
Fudbal: Beočinci sa 2:0 slavili protiv Bačke

Prvi deo susreta protekao je u dinamičnoj i zanimljivoj igri. Pokušavali su Subotičani, vezli ispred gola Cementa, ali je završnica izosta. U 26. minutu, mogli su igrači Bačke do vođstva, nakon lepe akcije Medića, Zlatkovića, ali šut Zolnajića zaustavlja Đurikin. Kazna za propušteno je usledila. Brzu kontru Beočinci su krunisali pogotkom.

Smušenost odbrane iskoristio je Srećko Mitrović i doneo prednost Cementu. Stvarali su igrači Bačke prilike, ali raspoloženi golman gostiju se nije dao iznenaditi. Mogli su Beočinci da udvostruče vođstvo u 40. minutu, posle greške domaćih na centru, Nikola Gajić je prihvatio loptu i munjevito krenuo ka golu Gabrića, na sreću pogodio je stativu.

Drugo poluvreme samo što je počelo, gosti su udvostručili vođstv golom Nebojše Pavlovića. Nizale su se prilike na obe strane, mreže su mirovale. Domaći tim je imao inicijativu, napadao, dobro postavljena odbrana gostujućeg tima bila je nepremostiva prepreka i Beočinci su zasluženo odneli tri boda.

Bačka 1901 – Cement 0:2 (0:1)
Mitrović 30', Pavlović 46'

Bačka: Gabrić, Arežina, Đurović, Jakovljević, Medić (Šijačić), Zolnajić, Simić, Jovanović (Spremo), Zlatković, Tumbas (Nađ), Bursać.

Cement: Đurikin, Kremenović, Stojaković, Bajić, Pavlović, Miletić (Barić), Gajić (Matić), Kojčić, Velemir, Tepić (Ilić), Mitrović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 3744

Povezana vest

Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.