Komentara: 4
Pregleda: 4329

Fudbal: Bačka 1901 remizirala sa Dunavom (1:1)

13.11.2017. u 11:43h
Izvor: Subotica.com
Nakon ubedljive pobede na domaćem terenu protiv Radničkog iz Šida, fudbaleri Bačke 1901 osvojili su bod na neugodnom gostovanju u Starim Banovcima odigravši nerešeno 1:1 sa Dunavom. Iako je domaćin stigao prvi do prednosti u završnici utakmice Subotičani su izjednačili i osvojili vredan bod.
Fudbal: Bačka 1901 remizirala sa Dunavom (1:1)

Bačka 1901 remizirala je sa Dunavom u Starim Banovcima. Tim trenera Zorana Ćirića pružio je dobru partiju u Banovcima, malo je nedostajalo da ostvari pobedu, drugu za redom.

U prvom delu vodila se borba na terenu, bilo je prilika na obe strane, ali su mreže ostale mirne. Nastavak je itekako doneo mnogo zanimljiviju igru. Oba tima su želela pobedu koja ih vodi u „mirnu luku”, ali je realizacija zatajila. Ipak u 75. minutu Dunav je iskoristio svoju šansu i stigao do prednosti. Nisu posustali crveno – beli, nakon prekida i dobro izvedenog kornera Orčić je poravnao rezultat za, ispostavilo se, konačnih 1:1.

Dunav (SB) – Bačka 1901 1:1 (0:0)
Gluvačević 65' - Orčić 82'

Dunav: Ćirović, Miličković, Porović, Javorac, Petrić, Despotović, Božinović, Šavija (Pavlović), Gluvačević, Mirčetić (Mirosavljević), Jakšić .

Bačka 1901: Gabrić, Đurović (Jakovljević), Zolnajić, Kiš, Bursać, Tomović, Nađ, Zlatković (Orčić), Krmar, Simić, Medić.

Do polusezone pred fudbalerima Bačke još su dve utakmice. Naredne subote 18. novembra na terenu kraj Somborske kapije dočekaće Železničar iz Pančeva i pokušati da osvoje nova tri boda, dok u poslednjem kolu jesenjeg dela gostuju u Sremskoj Mitrovici gde će snage odmeriti sa Radničkim.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4329
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.