Komentara: 0
Pregleda: 723

Fudbal: Bačka 1901 dočekuje Železničar

31.05.2019. u 22:54h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 u okviru 33. kola Srpske lige, grupa Vojvodina na svom terenu od 17 časova dočekuje ekipu Železničara iz Pančeva. Tim Sava Pavićevića u prošlom kolu savladao je na lidera u Novom Sadu, a sada ima priliku da se i od svoje publike oprosti pobedom za što bolji plasman na kraju sezone.
Fudbal: Bačka 1901 dočekuje Železničar

Fudbaleri Bačke 1901 sutra (subota) će ugostiti Železničar iz Pančeva. Pokušaće Subotičani i ovog puta da trijumfuju, da bodovi ostanu u Subotici i da se ova sezona privede na najlepši način kraju.

Mlada ekipa crveno – belih željna je dokazivanja, a ostvareni rezultati ovog proleća potvrđuju o kakvom timu se radi. Do kraja šampionata ostala su još dva kola. Ovaj meč sa Pančevcima i gostovanje u Zrenjaninu, šansa da se na konto upiše još šest bodova i da se sezona završi plasmanom u samom vrhu srpskoligaškog karavana.

Susret na stadionu kraj Somborske kapije počinje u 17 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 723
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.