Komentara: 1
Pregleda: 1869

FK "Spartak" u subotu gostuje Javoru u Ivanjici (14:30h)

14.03.2014. u 11:36h
Izvor: RTV Yueco
Fudbaleri Spartaka u 19. kolu Jelen super lige gostuju u Ivanjici ekipi Javora. Ekipa putuje kompletna, meč će jedino propustiti Kovačević zbog parnih žutih kartona. Utakmica se igra u subotu od 14:30h.
FK "Spartak" u subotu gostuje Javoru u Ivanjici (14:30h)

Domaćin se nalazi na pretposlednjem mestu Super lige, a zadnju pobedu fudbaleri Javor ostvarili su u Užicu protiv Slobode Point u oktobru mesecu prošle godine. Od te utakmice pa do danas u osam kola nisu uspeli zabeležiti ni jednu pobedu.

Sa druge strane fudbaleri Spartaka takođe se nalaze u rezultatskoj krizi - "plavi golubovi" još uvek nisu zabeležili pobedu od utakmice 13. kola koju su odigrali sa Radničkim iz Niša, na domaćem terenu.

Od ulaska u Super ligu u sezoni 2009/10, fudbaleri Spartaka i Javora odigrali su ukupno 9 utakmica - Javor je slavio četiri puta, četiri meča završena su bez pobednika dok je Spartak slavio samo jednom i to u Subotici, u novembru 2011. godine.

Spartak se trenutno nalazi na 8. poziciji, dok je Javor pretposlednji na tabeli. Javoru su preko potrebni bodovi kako bi bar na kratko pobegli iz zone ispadanja, tako da fudbalerima Spartaka sigurno neće biti lako da osvoje bodove koji bi i subotičkom superligašu popravili plasman na tabeli.

Osim Vladimira Kovačevića, koji će zbog žutih kartona propustiti meč sa Javorom, ostali igrači su na raspolaganju šefu struke Draganu Kanatlarovskom.

Utakmica se igra u subotu, 15. marta, na stadionu u Ivanjici sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1869

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.