Komentara: 0
Pregleda: 3946

Festivalski filmski petak i svečano zatvaranje FEF "Palić 2013"

18.07.2013. u 16:23h
Izvor: RTV City
Poslednjeg dana 20. Festivala evropskog filma “Palić" ” festivalskoj publici ponuđeno je 6 filmova na 3 bioskopska prostora. U petak od 21 čas na Letnjoj pozornici je svečano zatvaranje jubilarnog Festivala, nakon kojeg će uslediti projekcija filma "Selidba".
Festivalski filmski petak i svečano zatvaranje FEF "Palić 2013"

U Eurocinema bioskopu, dve predstave: u 16 časova u programu Novi mađarski film, najpre „Turist” mlade mađarske rediteljke Sonje Sabo, a zatim crno beli „Letnji bioskop”,Sabolč Tolnaija. Večernji termin u 18 časova predviđen je za turski film “Ekstremno tragična priča Celal Tana“, scenariste i režisera Onur Unlua.

U drugom gradskom bioskopu "Lifka" u 17 časova festival „Eko dox” i švajcarsko kanadski film“Kraj vremena”, režisera Petera Metlera.

Takmičarski festivalski program na Letnjoj pozornici Palića u 21 čas nemački film „Selidba (tri sobe, kuhinja, kupatilo) ”Ditriha Brigmana, a u 23 časa slovačko češki „Moj pas Kiler ” Mire Fornaji, dobitnice nagrade Festivala u Roterdamu, čime bi ovogodišnji službeni deo Festivala bio završen.

Sutradan,u subotu 20. jula počinje sedmodnevna tradicionalna revija filmskih hitova, takođe na Letnjoj pozornici. Raspored projekcija možete da pogledate u povezanoj vesti.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3946

Povezana vest

Povezane teme

festival evropskog filma palić

palićki filmski festival

letnja pozornica filmovi

letnja pozornica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.