Komentara: 0
Pregleda: 2354

Džudo: Vuk Bošnjak treći na Prvenstvu Srbije

18.02.2019. u 12:04h
Izvor: Subotica.com
Protekli vikend bio je uspešan za takmičare Džudo kluba "Spartak". Subotičani su se okitili sa tri bronzane medalje. Vuk Bošnjak zauzeo je treće mesto na Prvenstvu Srbije u džudou za kadete, dok su se njegovi mlađi klupski drugari vratili iz Mađarske sa dve bronze.
Džudo: Vuk Bošnjak treći na Prvenstvu Srbije

U Beogradu na Državnom prvenstvu u džudou za kadete,  održanom u subotu, Spartakov takmičar Vuk Bošnjak osvojio je bronzanu medalju, dok je Tamara Tanasković takmičenje okončala na sedmom mestu.

Vuk Bošnjak je u kategoriji do 81 kilogram zauzeo treće mesto, mada je malo sreće nedostajalo da se nađe u finalu i vrati u Suboticu sa sjajnijim odličjem.  Tamara Tanaskovič iz sekcije „Bajmok“ u ženskoj konkurenciji do 52 kilograma bila je sedma.

Nešto mlađi takmičari Dzudo kluba „Spartak“ nastupali su u Mađarskoj na međunarodnom takmičenju „Koros Kup“ i u Suboticu doneli dve bronzane medalje. U konkurenciji  500 takmičara iz 70 klubova Subotičani predvođeni trenerom Atilom Radvanskim su ostvarili odličan uspeh. Bronze su osvojili Veljko Borojević u kategoriji do 45 kilograma i Mateja Borojević u teškoj kategoriji.

Džudo: Vuk Bošnjak treći na Prvenstvu Srbije

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2354
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.