Komentara: 0
Pregleda: 2185

DSHV optužuje medije

23.02.2011. u 15:24h
Izvor: RTV Yueco
DSHV optužuje medije

Demokratski savez Hrvata u Vojvodini u najnovijem saopštenju za javnost optužuje medije koji su preneli stavove onih političkih partija koje su kritikovale Otvoreno pismo predstavnika hrvatskih institucija u Vojvodini.

DSHV čak prezentovanje drugačijeg mišljenja naziva medijskim manipulacijama, iskrivljavanjem sadržaja i zlonamernim tumačenjem Otvorenog pisma.

U saopštenju se posebno kritikuje rad Demokratske zajednice Hrvata za koju se kaže da do sada nije osvojila više od nekoliko stotina glasova i da nije artikulisala ili podržala niti jednu inicijativu koja bi bila u interesu hrvatske zajednice u Vojvodini. Krajnje je licemerna optužba DZH-a da potpisnici Otvorenog pisma „ izazivaju netrpeljivost, nervozu i toleranciju“, a poziv na pokretanje njihove odgovornosti u duhu je miloševićevskog razumevanja rešavanja hrvatskog pitanja u Vojvodini.

Na svu sreću, realni politički uticaj ove stranke, osim što je favoriziraju u javnosti mediji pod kontrolom Miloševiću nekada odanih novinara, nema čak ni simboličku vrednost, stoji na kraju saopštenja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2185
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.