Komentara: 36
Pregleda: 4891

DS: Ulazimo jedinstveni kao jedina opozicija koja može da se suprotstavi aktuelnoj vlasti

21.02.2014. u 15:09h
Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Saopštenje Gradskog odbora Demokratske stranke prenosimo u celosti.
DS: Ulazimo jedinstveni kao jedina opozicija koja može da se suprotstavi aktuelnoj vlasti

Demokratska stranka u Subotici u izbornu kampanju ulazi jedinstvena sa oko 2.000 članova, okupljenih oko ideje o potrebi jačanja jedine opozicione stranke u zemlji koja može da se suprotstavi vladajućem režimu.

Istovremeno sa izbornom kampanjom članstvo DS je posvećeno unutrašnjim reformama i obnovi koje će doprineti kvalitetnijim idejama i programima za bolji život građana Srbije i Subotice.

Demokratska stranka je institucija dovoljno velika i jaka da prevlada unutarstranačke dileme i smatra da je prirodan proces da iz nje odlaze i dolaze članovi.

Snaga Demokratske stranke je u razvijenim demokratskim odnosima unutar nje i u spremnosti članova da se suoče sa problemima, da ih rešavaju, a ne da se od njih beži.

Demokratska stranka otvorena je za sve ljude koji sa svojim idejama hoće da pomognu aktivan razvoj grada i da učestvuju u izgradnji evropskog imidža grada, nasuprot aktuelnoj balkanizaciji.

Demokratska stranka u Subotici ostvarila je rezultate vidljive svakom građaninu Subotice, pogotovo u stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta i privlačenju direktnih stranih investicija u industriji, razvoju komunalne infrastrukture i završavanju kapitalnih projekata.

To su ideje i projekti oko kojih se okupljaju članovi DS-a i to će biti program za koji ćemo tražiti poverenje birača, navodi se u saopštenju Gro DS Subotica.

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 36
Pregleda: 4891
Povezane teme

DS Subotica

parlamentarni izbori

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.