Komentara: 3
Pregleda: 3344

Donacija školi Žarko Zrenjanin

28.10.2011. u 17:29h
Izvor: RTV Yueco
Donacija školi Žarko Zrenjanin

Osnovna I srednja škola Žarko Zrenjanin dobila je salaš od fondacije Poverelo, kao i prevezno sredstvo, kombi, kojim im je bio preko potreban. Donatori su Horveška ambasada, fonadacija iz Austrije, I fondacija Poverelo. Ukupna vrednost donacije je 19 hiljada eura. Kao zahvalnost za ovu donaciju učenici škole organizovali su kulturno umetnički program. Ovo je kombi koji će od sada prevoziti decu na razna odredišta, pa izmedju ostalog I na salaš koji se nalazi na Horgošu, a koji su dobili od fondacije Poverelo.

Donatori su izrazili zadovoljtvo što su učestvovali u ovom humanom projektu, koji podržava I lokalna samouprava Subotice. Iako je lokalna samouprava do sada izlazila u susret školi Žarko Zrenjanin, ova donacija, pre svega prevozno sredstvo, dobro došlo je svima. Deca iz škole Žarko Zrenjanin pripremila su nekoliko plesnih tačaka za njihove goste. Na taj način oni su želeli da iskažu zahvalnost na ovom humanom gestu, koji će im pružiti još mnogo radosti I sreće u budućnosti.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3344
Povezane teme

OiSS Žarko Zrenjanin

donacija školi Žarko Zrenjanin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.