Komentara: 1
Pregleda: 7485
Foto

Divna Ljubojević očarala Subotičane

08.09.2016. u 11:40h
Izvor: Subotica.com
Velika većnica Gradske kuće sinoć je bila tesna da primi sve one koji su želeli da uživaju u anđeoskom glasu Divne Ljubojević i hora „Melodi“.
Divna Ljubojević očarala Subotičane

Nastup interpretatorke pravoslavne duhovne muzike održan je u sklopu Zavičajnih dana, koje po treći put organizuje Savez srpskih udruženja Severnobačkog okruga.

U pratnji hora „Melodi“, čiji je dirigent i rukovodilac, Divna Ljubojević izvela je dela srpske, vizantijske, grčke i ruske duhovne muzika, koja su publiku ostavili bez daha. Divna je još jednom pokazala da nije divna samo zbog svog imena, niti zato što je rođena na Blagovesti, pa ni zbog vanserijskog pojanja pravoslavne duhovne muzike, već zbog svoje skromnosti i spokoja koji prenosi na sve koji je slušaju.

- Ovo nije prvi put da nastupamo u Subotici i čast mi je da smo gosti Zavičajnih dana i da smo imali priliku da napravimo još svečaniju atmosferu – rekla je za naš sajt neposredno posle nastupa Divna Ljubojević. - U Gradskoj kući smo pevali 2008. godine i ovde  je predivan ambijent, akustika Velike većnice je sjajna. A subotička publika je zaista neverovatna i nadam se da ćemo se uskoro ponovo videti.

Divna Ljubojević očarala Subotičane

Izvor: Subotica.com
Koncert Divne Ljubojević i hora "Melodi" Koncert Divne Ljubojević i hora "Melodi" Koncert Divne Ljubojević i hora "Melodi" Koncert Divne Ljubojević i hora "Melodi" Koncert Divne Ljubojević i hora "Melodi" Koncert Divne Ljubojević i hora "Melodi" Koncert Divne Ljubojević i hora "Melodi" Koncert Divne Ljubojević i hora "Melodi"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 7485
Povezane teme

koncert gradska kuća

velika većnica

zavičajni dani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.