Komentara: 0
Pregleda: 4336

Dežurstva za novogodišnje praznike

30.12.2011. u 15:42h
Izvor: RTV Yueco
Dežurstva za novogodišnje praznike

Nijedna ambulanta u gradu i van grada neće raditi od 1. do 3. januara. Dežurstvo će od 31. decembra u 14 časova do 7 časova ujutru 4. januara, biti organizovano u Službi za hitnu pomoć. Služba za zdravstvenu zaštitu žena i dece dežura u Dečijem dispanzeru od 8 do 20 časova. Nakon toga lekar dežura u Hitnoj pomoći. Stomatološka služba tokom praznika dežura u zgradi Zubne poliklinike od 7 do 13 časova. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće dežurstvo na isti način kao u gradu. Svi ogranci Apoteke 31. decembra rade od 7 i 30 do 12 sati, a nakon toga do 4. januara u 7 i 30 dežurna je apoteka ispod Gradske kuće.

Iz Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo" obveštavaju da blagajna preduzeća neće raditi u subotu, 31. decembra. Odnošenje kućnog smeća neće se obavljati u ponedeljak i utorak, 2. i 3. januara.

Parking se neće naplaćivati 1., 2. i 3. januara, piše u saopštenju Javnog komunalnog preduzeća "Parking".

Sve subotičke pijace 1. januara biće zatvorene. Mlečna pijaca, Zelenac–Prozivka, Teslino naselje i Kvantaška pijaca će 2. i 3. januara raditi prema prazničnom radnom vremenu i biće otvorene od 6 do 14 časova .

Trgoprometove prodavnice sutra rade do 18 časova, a prodavnice 1,83, 87 i Jorgovan po redovnom radnom vremenu, a u nedelju će sve prodavnice biti zatvorene. U ponedjeljak, 2. januara, njihovo radno vreme će biti kao nedeljom, a u utorak će biti otvorene do 15 sati.

U subotu, 31. decembra poslednji polasci autobusa Subotice-transa su na svim linijama u 21 čas.U ponedjeljak i utorak svi polasci na linijama «Subotica-transa» će saobraćati po nedeljnom voznom redu, a autobusi na liniji Subotica -Beograd neće saobraćati 2. i 3 januara, a međunarodna linija Subotica – Zagreb neće saobraćati 1.januara, a Subotica- Segedin drugog janura.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4336
Povezane teme

jkp parking subotica

subotičke pijace

Suboticatrans

jkp čistoća i zelenilo

trgopromet

dežurstva za vreme praznika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.