Komentara: 9
Pregleda: 5251

"Cvet uspeha za ženu zmaja"

30.10.2013. u 15:53h
Izvor: RTV Yueco
U organizaciji Udruženja poslovnih žena Srbije sinoć su, u teatru „Madlenijanum“ u Beogradu, dodeljene nagrade „Cvet uspeha za ženu zmaja“ najuspešnijim preduzetnicama.
"Cvet uspeha za ženu zmaja"

“Cvet uspeha za ženu zmaja”je prva ustanovljena nagrada kojom se afirmišu uspešne preduzetnice u Srbiji. Na ovaj način Udruženje poslovnih žena Srbije već sedmu godinu za redom odaje priznanje uspešnim i hrabrim ženama u našem društvu koje su ugledne privrednice.

Priznanje namenjeno podršci i afirmaciji ženskog preduzetništva u Srbiji dodeljeno je u dve kategorije: „najevropskija ženska firma“ i „najbolji model zapošljavanja“ i jednoj potkategoriji - „samozapošljavanje žena“.

Od ukupno 60 prijavljenih kandidatkinja, u uži izbor je ušlo 38 preduzetnica, od čega su 3 iz našeg grada. Nagrada „Cvet uspeha za ženu zmaja“ za „najevropskiju žensku firmu“ dodeljena je dr Branki Ivošević, vlasnici Specijalističke oftalmološke ordinacije “Perfect Vision“.

"Cvet uspeha za ženu zmaja"

Ova firma sigurno daje veliki doprinos afirmaciji ženskog preduzetništa, jer zapošljava devet žena i jednog muškarca. 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 5251
Povezane teme

kuća zdravlja

branka ivošević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.