Komentara: 4
Pregleda: 6372

"Crni petak" obradovao mnoge

01.12.2014. u 11:48h
Izvor: Subotica.com
Akcija “Crni Petak” oborila je sve rekorde posećenosti, ali i kupovine u Dudi Co radnjama u prethodnih skoro devetnaest godina, koliko posluje ova renomirana subotička firma.
"Crni petak" obradovao mnoge

Izgleda da su mnogi, kao što je to slučaj i na zapadu, iskoristili dan navećih kupovina, da po najnižim ponuđenim cenama u godini, kupe proizvode tehničke robe koje su priželjkivali. Evo šta su nam u Dudi Co rekli o njihovoj akciji:

"Mi smo, po uzoru na svetsku akciju “Black Friday”, koja je poznata po najvećim sniženjima i kupovinama, pokušali da izvedemo akciju “Crni petak” u uslovima našeg tržišta. Naravno, sa obzirom na to da nam je ovo prvi put, kao i da je u svetu mnogo više toga usmereno na ovu akciju – čak se i proizvodi proizvode specijalno za “Crni petak” kako bi njihova nabava cena mogla da bude takva da se prodajne cene mogu formirati u skladu sa ovom akcijom, smatramo da smo u petak imali zaista mnogo zadovoljnih kupaca - oborili smo sve naše dosadašnje rekorde i po poseti i po prodaji.

Kako se uvek trudimo da imamo proizvode koji su na akciji, a nama je upravo krenula i akcija velikih sniženja pred Božić i Novu godinu, mi smo ovim artiklima dodali još proizvoda koji su se u našim maloprodajama pojavili po najnižim mogućim cenama. Želeli smo da to i budu najniže moguće cene na našem tržištu. Nadamo se da smo i uspeli u tome. U svakom slučaju, jako smo zadovoljni da smo mogli našim kupcima da ponudmo tako nešto, kao i činjenicom, da je to očigledno i njima puno značilo.

Želimo takođe da se izvinimo, ako smo zbog ogromne gužve možda propustili da nekim kupcima pružimo uobičajenu uslugu ili ukoliko među proizvodima na akciji nisu bili neki proivodi za koje se možda neko nadao da će biti. Sledeće godine, potrudićemo se da ponudimo još više proizvoda i još veća sniženja. U planu nam je da slične akcije sa šok cenama radimo što češće, naravno, u skladu sa mogućnostima i dogovorima sa našim dobavljačima. Marže za tehničku robu su mnogo manje od marži za druge proizvode, pa je tako i naš uticaj na cenu prilično ograničen, ali, kako je naša pažnja usmerena prema samom kupcu, mnogo nam je važno da za cenu, za koju se kod nas već podrazumeva da treba da bude najkonkurentnija, našim kupcima ponudimo prvenstveno kvalitetan proizvod kojim će kupac biti zadovoljan, kao i adekvatnu uslugu i pomoć pri opredeljivanju za takav proizvod kojim će on biti zadovoljan.” - rekli su nam u marketingu Dudi Co kompanije i najavili u narednom periodu veliku akciju ”Prednovogodišnje ludilo” koju će obeležiti novi popusti i u Dudi Co radnjama i na web shopu, ali i specijalni pokloni Dudi Co Deda Mrazica... Nadamo se da ćete imati sreće da ih sretnete!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 6372

Povezana vest

Povezane teme

dudi co

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.