Komentara: 1
Pregleda: 1716

Članovi gerontoloških klubova proslavom ispratili 2017. godinu

28.12.2017. u 11:48h
Izvor: Subotica.com
Članovi gerontoloških klubova proslavom ispratili 2017. godinu

Povodom ispraćaja stare 2017. godine, sinoć je u prepunoj sali restorana "Spartak" održana proslava za članove gerontoloških klubova. Više od 300 članova iz svih klubova, uz dobru muziku i raspoloženje, družilo se i slavilo do ranih jutarnjih časova.

Nenad Ivanišević, direktor Gerontološkog centra, i Vesna Pajić, koordinatorka službe Otvorena zaštita, zahvalili su se svim članovima klubova na doprinosu svojim zalaganjima, delima i rukotvorinama u toku 2017. godine. Ujedno su ih pozvali da i dalje aktivno učestvuju u životu gerontoloških klubova.

Članovi gerontoloških klubova proslavom ispratili 2017. godinu

Osim lepih želja, Ivanišević je na proslavi najavio da se u 2018. godini može očekivati da će se otvoriti još pet geronotoloških klubova, i to u Starom Žedniku, Tavankutu, Ljutovu, Mišićevu i na Paliću.

Na teritoriji Grada Subotica trenutno postoji 10 gerontoloških klubova, od koji su četiri u prigradskim mesnim zajednicama, sa oko 7.700 korisnika usluga. Služba za pomoć u kući brine o 490 korisnika, dok uslugu nege u kući koristi 221 korisnik.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1716
Povezane teme

gerontološki centar subotica

novogodišnji praznici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.