Komentara: 9
Pregleda: 5137

Besplatno školovanje na Ekonomskom fakultetu u Subotici za još 22 studenta

30.08.2018. u 11:44h
Izvor: PR tekst
Ekonomski fakultet u Subotici naredne nedelje organizuje drugi konkursni rok za upis. Prijem neophodne dokumentacije kandidata obaviće se 3-4. septembra, a prijemni ispit biće organizovan u četvrtak 6. septembra od 10 časova u prostorijama zgrade fakulteta.
Besplatno školovanje na Ekonomskom fakultetu u Subotici za još 22 studenta

Priliku da steknu pravo na besplatno školovanje imaće 22 studenta, naravno ukoliko pokažu zadovoljavajuće znanje iz odabrane dve od pet ponuđenih oblasti: osnova ekonomije, poslovne ekonomije, informatike, matematike ili filozofije sa logikom.

Četvorogodišnje studije ekonomije organizovane su u okviru 8 zasebnih studijskih programa, koji omogućavaju obrazovno usmerenje u skladu sa vlastitim interesovanjima. Odlični uslovi studiranja podrazumevaju savremeno organizovanu nastavu, besplatan smeštaj i ishranu, upotrebu fakultetske biblioteke i čitaonice, informatičkih laboratorija, centra za fitnes i učestvovanje u veoma raznovrsnim aktivnostima studenata.

Besplatno školovanje na Ekonomskom fakultetu u Subotici za još 22 studenta

Tokom studija uspešni studenti dobijaju priliku da provedu određeno vreme na studijskom boravku u nekoj od zemalja EU, sve veći broj studenata uzima učešća u programu stručnog osposobljavanja u vidu studentske prakse, a u narednih godinu dana otpočeće sa radom i regionalni poslovni inkubator za studente, u okviru kojeg će, uz stručnu pomoć, moći da razvijaju svoje početne poslovne zamisli.

- Nije teško zaključiti da ovakvih prilika u životu uistinu nema mnogo! - poručuju iz Ekonomskog fakulteta, odeljenja u Subotici.

Zainteresovani kandidati detaljne informacije mogu da pronađu na sajtu fakulteta.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 5137
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

upis na fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.