Komentara: 6
Pregleda: 2967

Asfaltiranje dela Bračke ulice planirano za narednu godinu

14.08.2014. u 17:37h
Izvor: RTV Yueco
Asfaltiranje dela Bračke u planu je tek za narednu godinu, iako su stanovnici ovog dela svoje ograde pomerili proletos. Sve do tada, površinu koju je Grad otkupio od njihovih placeva, moraće sami da održavaju sve do konačnog uređenja ulice. U Mesnoj zajednici kažu da je Makova sedmica jedna od najneuređenijih, ako ne i najneuređenija mesna zajednica, a asfaltiranje ove ulice donekle bi popravilo takav utisak.
Asfaltiranje dela Bračke ulice planirano za narednu godinu

Dugi niz godina u mesnoj zajednici Makova sedmica nije rađen niti jedan veći projekat, a veći deo ulica nema infrastrukturu. Kada su stanovnici dela Bračke dobili obaveštenje o odluci koja podrazumva uvlačenje ograda zarad uređenja ulice, u rekordnom roku su taj posao izvršili. Sada su nekadašnji placevi deo ulice, a dobar deo tih nekadašnjih placeva obrasao je u korov.

U Direkciji za izradnju grada kažu da je Zakonom o komunalnom redu regulisano održavanje javne površine ispred stambenih objekata, te su stanovnici ovog dela ulice takođe obavezni da uredno održavaju to zemljište, iako više nije u njihovom vlasništu.

Bračka ulica dugačka je blizu 2000 metara i alternativni je put Majšanskom putu. Za sada se govori o uređenju svega 500 metara ulice, dok stanovnicima ostalog dela još predstoji pomeranje ograda.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2967

Povezana vest

Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

bračka ulica

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.